Bros: BoBbY/GrandTrixter of Frost
Froster: BoBbY
Foto: Tobias
Spot: Kungsholmen, St:Göran
 
Vem:
BoBbY Ericson utpressad den 31/5 -65

Vad: Grand Trixter of Frost Greasemonkey på Cykelspecialisten i Stockholm Kört mc + bilbud och varit inredningstekniker i många år .

Hoj(Vrålåk): Min gamla -97 Marin monocoque kromad och förklädd i Foesdekaler lurade till och med alla som såg den i Las Vegas på Interbike show -99 En riktig! Foes Zig Zag hardtail fullsmetad med allt man kan tänka sig att få plats med.. Byggd för urbanlek med trialinslag. Snart köper jag en Mountain cycle San Andreas som jag velat ha sen -91 då den första kom ut... Ska byggas lika fett förstås... med Shiver sc , 24" eldflammedäck mm.

Motoråk: Japp, jag är även med i frost engine division... 1 st Honda ATC 110 trehjuling ( Dom kallar mig lawnmoverman) 1 st Minihonda med en 125cc motor på..... gör en bra bit över 100... 1 st Suzuki RGV 250 -91 som nu byggs om till streetfighter.

Hur länge: Byggde om cyklar till "crosscyklar" redan som liten valp Men 1980 kom den första bmx cykeln till Sverige, den var av märket Team Murray... Sån MÅSTE jag bara ha tänkte jag och skrapade ihop 802:- för att föreviga namnet bmx Bobby... Sen kom ET och då kunde man köpa Kuwahara bmx i Sverige... Efter att kört på Kuwaharas värsting Lazer lite för 5000:- (-83) så kom freestylebmx till världen och då var man fast i ramp och freestyleträsket. Under 80 talet så gjorde jag en del uppvisningar men sen blev det väl mer intressant med 2-benta saker istället och det blev såna och mc till ca. -94 då mtb äntligen blev den prylsport som bmx tidigare varit. Sen kan man nog säga att Hans Rey var min mentor och fick in mig på lekcyklingen igen.... Och var det slutar vet ingen......

Bor: Strax utanför söder i en lugn förort som heter Västertorp i en 2:a med alla leksaker ( med 2 hjul & 2 ben)

Vill ha: En North shore bana av kaliber i Nybohovsbacken.....ska byggas snart... Min San Andreas....

Vill kunna: Cykla som Ryan Leech, få mer kontroll på hojen, Be the bike =)

Varför: Varför inte?????

Upplevelser: 80 talet = Känslan att klippa en volt över styret med 50 personer som tittar på.
90 talet = Höjdaren var nog att cykla med min egen cykel i Moab (Utah)på Slick rock bike trail och showade för folk i Santa Monica Beach och på Las Vegas strip.
2000 talet = Att få cykla på en regel på 3 meters höjd bland träden .....

Egna ord: yeehahh.

 
 
 
 
 
Grand Trixter of Frost i da grease-monkey-pit med hårdvaruminne från anno dazumal...
Foto: Tobias


© Frost 2001-2002
www.frostnet.nu