Frost Intro Buzz Porn Features Pics Hardware Brotherhood Deals Forum Links
Chill 2002
 

När vi i Frost i rent oförstånd arrade det första Chillet visste vi inte vad vi gjorde, eller vad vi gav oss in på. Men när det till slut var klart, rockade det feting att se alla dessa freeriders mötas, hoja och allmänt hänga ut tillsammans. Det gav mersmak trots allt slit och valkiga nävar. Och när det var över visste vi på en gång att vi skulle göra om det nästa år.

Så, snabbspolning till tidig vår -02 och det allmänna Chillpratet blev alltmer konkretiserad och öldränkt planering; Chill 2002 was a go!
Slumpens vägar förde oss i kontakt med de nya ägarna till Fiskartorpet, en skid/hoppbacke från tidigt nittonhundratal, och efter lite allmänt prat och ordbollning kom vi överens om att Frost hade en ny lekbacke att husera i.

Plötsligt stod vi där i myllan med hammare, spett, yxor, spadar, spik, plank, såg och andra verktyg och undrade vad som hade hänt. Hade vi tagit oss NorthShore över huvudet, eller..? Men, Frosts extreme-gardening styrkor välde fram, och ur damm, mylla, fylla och svett restes sakta men säkert en aldrig tidigare skådad och imponerande konstruktionsfrenesi.

När det väl var klart, trots och tack vare alla strapatser, skitiga handflator, stickor, svullna tummar, värkande ryggar, kamratligt hamrande, vinande sågar, smärtsamma lyftinsatser, virrigt planerande, ständigt närvarande och leende frostare, voro det Chill!

 

Bygghjältar...
Som vanligt när det gäller Frosts markstyrkor, äras de som äras bör...Da Chill...
Dagen ifråga, platsen ifråga, folket ifråga, händelserna ifråga, freeriden ifråga...Party+Streetsession...
Frostal blötläggning med allt vad det innebär för dagen efter...

© Frost 2002
www.frostnet.nu