Shiny Bits
Azonic Shorty styrstam i glimmrande röd one-off finish. Inköpt i USA oförskämt billigt av BoBbY. Tag kontakt med Cykelhörnan i Skarpnäck eller Ilikebike på nätet för andra färger till svenska priser.
www.cykelhornan.a.se
Easton MG60 styrstam i magnesium ska dämpa vibrationer med ny teknik och material. Stabil och vridstyv till ett pris av 1495 kr Cykelspecialisten i Stockholm.
www.eastonbike.com

Easton Scandium styre är starkt och lätt i den nya superlegeringen av aluminium och scandium. Glittrar förföriskt snyggt till ett pris av 995 kr hos Cykelspecialisten i Stockholm.
www.eastonbike.com
Giro MadMax2 är i år mycket bättre, den har blivit billigare, har bättre stoppning och är i vårt tycke snyggare. Pris: ca 2500 kr hos Cykelspecialisten i Stockholm.
www.giro.com
Lizard Skinz shinpads i neopren och med en kärna av hårdplast som förstärkning skyddar mot otur utan att vara ivägen. Pris ca 595 kr hos Cykelspecialisten i Stockholm.
Rohloff nav med 14 inbyggda växlar är tung men intressant. Pris ca 9 995 kr hos Cykelspecialisten i Stockholm. Se längre text till bilden...
Seismic framnav med 20 mm axel, finns i en ännu större modell för riktiga tungviktare. Är tyvärr ordentligt dyra även i USA, 200 dollar. Detta ex är införskaffat på Vegasmässan av BoBbY.
Mountain Cycles ShockWave är en genomarbetad DH/FR ram i aluminium. Med 6-8 tums slag är den ovanligt lättrampad för sin fjädring. Detta ex är privatimporterat från USA, och en av två ramar med den här customlacken. Standardramen kan beställas på nätet från MountainCycle i USA och Mountainbikes.net i Tyskland. Cirkapris 22 000 kr.
www.mountaincycle.com
www.mountainbikes.net
24SEVEN belönar sina kunder med en clean t-shirt vid inköp av vissa produkter. En favorit hos Frostredaktionen.
24SEVEN fälg finns bara i 24 tums storlek och färgen svart. Är hela 36 mm bred och väger ca 700 g. Pris ca 995 kr hos Cykelspecialisten i Stockholm.
USE HotRod är en finurlig liten konstruktion för att inte böja sadelstolpen eller knäcka sadelrälsen. Sällsynt och svår att få tag på, men praktisk och snygg. Pröva hos Cykelhörnan i Skarpnäck.
www.use1.com
www.cykelhornan.a.se
 © Frost 2001-2002
www.frostnet.nu